Loading…
Dato for årets konferanse er 30. oktober til 2. november. Globaliseringskonferansen er Norges største politiske verksted, hvor over 60 organisasjoner, innen fag-, miljø-, kvinne-, freds- og solidaritetsbevegelse deltar.
Back To Schedule
Sunday, November 2 • 12:00 - 13:30
Løsninger for en verden på flukt

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Antall mennesker på flukt i verden øker, men i Europa blir viljen til å ta i mot flyktninger stadig mindre. Ansvarsfraskrivelse og løsninger på nasjonalt nivå preger situasjonen.

I verden i dag er det rundt 45,2 millioner mennesker på flukt, halvparten av disse er barn. Tendensene viser at dette tallet vil fortsette å øke, og at i tiden som kommer vil enda flere mennesker bli drevet på flukt grunnet konflikt og klimaforandringer. Likevel ser ingen vilje i det internasjonale samfunnet til å finne løsninger og rammeverk for å ivareta disse menneskenes rettigheter. Heller blir dette et problem som løses ved å bygge murer rundt grensene til Europa, og stenge mennesker ute. Kan verdens flyktning problematikk løses ved restriktiv asylpolitikk? Hvordan og hvilke internasjonale løsninger finnes det?
Arrangør: PRESS, Ungdom mot EU

Moderators
Speakers

Sunday November 2, 2014 12:00 - 13:30 CET
Sal C (Folkets hus) Oslo kongressenter, Youngs gate 11, Oslo
  Europa brenner

Attendees (0)