Loading…
Dato for årets konferanse er 30. oktober til 2. november. Globaliseringskonferansen er Norges største politiske verksted, hvor over 60 organisasjoner, innen fag-, miljø-, kvinne-, freds- og solidaritetsbevegelse deltar.
Back To Schedule
Sunday, November 2 • 14:00 - 16:00
Avslutningsmøte

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!


Det finnes ingen lett vei til frihet noe sted, og mange av oss vil måtte gå gjennom skyggenes dal igjen og igjen før vi når våre ønskers fjelltopp, sa Nelson Mandela.

Vi har invitert Bashkar Sunkara fra det amerikanske magasinet Jacobin, Irakisk sosialt forum m.fl. til å ha en samtale om frihet og hva vi må gjøre. De vil fortelle om frihetens vilkår i tre verdensdeler. Vi vil få historier fra USA etter Occupy og Irak i borgerkrig. Om hvordan aktivister sloss for rettferdighet, frihet og demokrati.

Vi får presentert mange av de politiske sakene som foregår i vårt langstrakte land. Norges fremste aktivister forteller hva de vil at du skal være med å sloss for. Vi for fortellinger om kampen for fred, fagbevegelse og klima. Det er på tide å gjøre aktivister til tenkere og tenkere til aktivister. Vi har en verden å vinne.


Arrangør: Norges Sosiale Forum

Moderators
avatar for Helene Bank

Helene Bank

Spesialrådgiver, For Velferdsstaten

Speakers
avatar for Christina Beck Jørgensen

Christina Beck Jørgensen

Leder Fagforbundet Ungdom
avatar for Anja Bakken Riise

Anja Bakken Riise

Politisk rådgiver, FiVH
avatar for Bhaskar Sunkara

Bhaskar Sunkara

Redaktør, Jacobin Magazin
Redaktør, Jacobin magazine

Artists
avatar for Moddi

Moddi

Pål Moddi Knutsen (født 18. februar 1987), kjent under artistnavnet Moddi, er en musiker fra Medby på Senja. Moddi er en av landets mestturnerende artister, med over 500 konserter i inn- og utland siden 2008. Moddis siste album, det norskspråklige "Kæm va du?" fra 2013 vant Spellemannsprisen... Read More →
avatar for Sosialistisk kor

Sosialistisk kor

Synger alt fra kjærlighetssanger til sanger for arbeiderbevegelsen og sanger om internasjonal solidaritet. I mange år har vi satset på å oppføre store musikkverk i samarbeid med forskjellige kunstnere: vise – og operasangere, skuespillere, musikere, dansere, forfattere og... Read More →


Sunday November 2, 2014 14:00 - 16:00 CET
Sal A (Folkets hus) Oslo kongressenter, Youngs gate 11, Oslo
  Stormøte

Attendees (0)