Loading…
Dato for årets konferanse er 30. oktober til 2. november. Globaliseringskonferansen er Norges største politiske verksted, hvor over 60 organisasjoner, innen fag-, miljø-, kvinne-, freds- og solidaritetsbevegelse deltar.
Back To Schedule
Sunday, November 2 • 10:00 - 11:30
Climatus - isbjørnen som vil redde jordkloden

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Climatus- isbjørnen som vil redde jordkloden
Jordkloden vår er syk! Hva vil skje med den? Hva kan jeg gjøre for at den skal bli frisk igjen?

Velkommen til en varm og viktig, alvorlig og humoristisk musikalsk forestilling, om å ta vare på jorda vår. Du møter en modig isbjørn, en trøtt sebra, fire engasjerte musikere, et brev til Jens, en sparkesykkel, og mye, mye mer!

Climatus- isbjørnen som vil redde jordkloden er en barne- og familieforestilling om å ta vare på jorda vår. Klimautfordringen er stor og alvorlig, og særlig barna blir berørte av dette i fremtiden.

Forestillingen dreies rundt et eventyr, om den lille isbjørnen Climatus som modig drar ut i verden for å få dyr og mennesker til å bli klimahelter. I møtene Climatus har med dyrene og menneskene får han et innblikk i bakgrunnen for global oppvarming og ulike konsekvenser dette får i verden. Med den søte apekatten Liana, den trege sebraen Sebrus, og guttejenta Maina, snakker han om hva vi alle kan gjøre for å bedre situasjonen.

Den viktigste bestanddelen i produksjonen er musikk. All musikk er egenkomponert, og spesialskrevet nettopp denne forestillingen. Dette utgjør en helhet, som sammen med den uvanlige besetningen sang, cello og klarinett og klaver, er unik.

Grønske ble startet høsten 2010. Ensemblet består av fire musikere som alle er eller var studenter ved Norges musikkhøgskole. Utøverne har bakgrunn fra ulike musikalske miljøer og sjangre, og sammen har de laget et originalt program med egenkomponert musikk og tekster. Den uvanlige besetningen utnyttes på en spennende måte i arrangementene.
Arrangør: Kulturgruppa

Speakers
avatar for Ragnhild Briseid

Ragnhild Briseid

Musikkpedagog
Ragnhild Briseid er utdannet musikkpedagog fra Norges musikkhøgkole, der hun har studert piano med professor Jens Harald Bratlie. Hun spiller for det meste klassisk repertoar og jobber på tvers av sjangere.
HK

Hanne Kalleberg

Musikkpedagog
Utdannet musikkpedagog fra Norges musikkhøgskole. Hun har jazzsang som hovedinstrument, med stort fokus på komposisjon, tekst- og låtskriving.
avatar for Kjersti Støylen

Kjersti Støylen

spiller cello, og startet tidlig på Unge talenter ved Barratt Dues Musikkinstitutt. Hun har allerede en bred konserterfaring som spenner fra deltakelse i symfoniorkester til samarbeid med kor og rappegruppe.
EM

Elisabeth M. L. Wulfsberg

har bakgrunn fra kulturskole og korps i Oslo. Hun studerer klarinett med professor Hans Christian Bræin.


Sunday November 2, 2014 10:00 - 11:30 CET
Balder (Folkets hus) Oslo kongressenter, Youngs gate 11, Oslo
  Kultur og annet

Attendees (0)