Loading…
Dato for årets konferanse er 30. oktober til 2. november. Globaliseringskonferansen er Norges største politiske verksted, hvor over 60 organisasjoner, innen fag-, miljø-, kvinne-, freds- og solidaritetsbevegelse deltar.
Back To Schedule
Saturday, November 1 • 14:30 - 16:00
Palestinske fangers frihet gjennon kunstens og pennens makt

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Bruke kunstens og pennens makt til å framme og bryte stillheten rundt administrativ forvaring. Tusenvis av palestinske fanger deltok i sultestreik, noen av sultestreikende nærmet seg døden i protest mot israels vilkårlige fengsling. Mange fra den palestinske lovgivende forsamling siden 2006, og dusinvis av menneskerettighetsforkjempere blir arrestert hvert år for å delta i folkelig motstand. Regjeringen i Israel skal løslate alle administrative fanger, og i mellomtiden må alle de administrative fangene gis sine rettigheter i henhold til folkeretten. Vi oppfordrer politiske partier, solidaritetsorganisasjoner, enkeltpersoner og menneskerettighetsorganisasjoner til å være med oss på denne saken for å sette press på Israel til løslate palestinske fanger.Arrangør: Palestinsk kulturforening

Speakers
avatar for Qadura Fares

Qadura Fares

Leder, Palestinian prisoners Socity in Palestine
Tidligere Prisoners minister i den palestinske regjering og lederen for Palestinian prisoners Socity in Palestine.
avatar for Kathrine Jensen

Kathrine Jensen

Leder, Palestinakomiteen i Norge
avatar for Mufeed Shami

Mufeed Shami

Ambassadør, Den Palestinske Ambassaden
SZ

Saleh Zomlot

Arbeiderpartipolitiker, leder for Watan - Den palestinske forening i Norge, leder for Palestinian Prisoners Socity Norway, arbeider som sjøkaptein.


Saturday November 1, 2014 14:30 - 16:00 CET
Sal D (Folkets hus) Oslo kongressenter, Youngs gate 11, Oslo

Attendees (0)